Workshops

Omgaan met een fotocamera, de juiste instellingen bepalen voordat u een foto maakt, de juiste witbalans, sfeer, licht, compositie, allemaal factoren die uw foto behoorlijk kunnen beïnvloeden. 
Het gaat om veel verschillende instellingen die u in de gaten moet houden om een goede foto te maken. En dat is lastig, zeker als alles tegelijk op u afkomt.

De workshops zijn een goed middel om stapsgewijs deze instellingen onder de knie te krijgen. Natuurlijk is veel oefenen erg belangrijk want u zult merken dat u hierin steeds beter wordt.

Wanneer u graag een gedegen workshop volgt, waar u in de toekomst op kan doorbouwen, dan kan ik u één van mijn workshops van harte aanbevelen.

Kies hieronder een workshop voor meer informatie.

Reviews

Harm van Dieren

Ik heb enige ervaring met fotografie. Ik fotografeer met de Sony A7III en kan hiermee goede foto's maken. Dat doe ik al vele jaren maar foto's bewerken was altijd toch een dingetje. Daar had graag hulp bij van iemand die me dat duidelijk kan uitleggen en die mijn vragen kan beantwoorden.

Lees verder >

Mario Elbers

Het is makkelijk om over fotografie een boek of online cursus te kopen, maar het werkt niet bepaald motiverend en is soms lastig om op deze manier jezelf iets eigen te maken.
Met ervaring in het maken en bewerken van bewegende beelden, na enige twijfel, een DSLR gekocht en om te voorkomen dat deze onvoldoende benut zou worden op zoek gegaan naar een workshop op maat.

Lees verder >

Yvonne Scheepers

Al jaren fotografeerde ik op de automatische stand. Wel had ik geïnvesteerd in een goede camera maar ik kreeg het maar niet voor mekaar om uit de auto-stand te komen. En ik wist van kennissen dat fotograferen veel leuker wordt wanneer je zelf bepaalt hoe de foto uiteindelijk zal worden.

Lees verder >


Lees alle workshops reviews

Volg me op Social Media
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design