Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Een dagje in Zuid-Limburg - Kees van Dongen | Fotografie
Skip to main content

logo Kees van Dongen

Een dagje in Zuid-Limburg

Samen met een hele goede vriend naar Zuid Limburg voor landschapsfotografie in en rondom het prachtige Vijlen. Dat was het programma voor vandaag. En dat is niet alleen leuk om te doen maar ook erg gezellig.

Het is ruim een uur rijden vanuit onze woonplaats. Aangezien de middagzon te hard is in deze tijd van het jaar dachten we om ongeveer 15.30 uur daar te zijn om op ons gemak een bakkie te doen en daarna eens te kijken wat het licht doet. Onderweg merkte we op dat er wel wat regenbuien aan zaten te komen maar zolang het buien zouden zijn en niet de hele dag zou regenen werd ik alleen maar enthousiaster. Wolken en zondoorbraken kwamen in mijn gedachten al voorbij.

Aangekomen in Het Vijlerbos had het net hard geregend en waren de kleuren van de bladeren bijzonder helder. Mooie shots kunnen maken van dat prachtige bos.
Thuisgekomen zijn de foto's wel heel erg groen en kon ik het niet laten er eentje om te toveren naar een wat warmere versie :).

© 2012 - 2024  Kees van Dongen - Photography  |  All rights reserved  |  Privacypolicy  |  Disclaimer  |  Website: Van Dongen Design - Update cookies preferences