Zonsondergang boven de Starven

Zonsondergang boven de Starven
Door Kees van Dongen , zondag, 13 januari 2019

Op deze druilerige zondag, 13 januari '19 zit ik wat te lezen over fotografie en ben ik ook op zoek naar een nieuwe rugzak voor mijn camera's en lenzen. 

Maar deze tas moet echt van alle gemakken zijn voorzien en voldoende bergruimte bieden want het is niet de eerste die koop ;). Maar na enige tijd zoeken raak ik afgeleid en begint het toch weer te kriebelen, ik moet met een foto aan de gang.

Het is zo'n slecht weer dat ik eigenlijk geen zin om met mijn camera op pad te gaan. Dus schiet ik naar mijn computer om een foto te bewerken die nog in de "te doen"-map staat. Elke keer wanneer ga fotograferen hoop ik enkele goede foto's te kunnen maken die het redden om gepubliceerd te worden. Maar dat lukt helaas niet altijd. Soms zitten er wel twee of drie echt goede exemplaren tussen. De compositie, licht , kleur ed. zijn dan van dusdanige kwaliteit dat ze in de map "te doen" belanden. En als het dan een druilerige middag of avond is zoals vandaag, dan heb ik altijd wat leuks te doen: een foto bewerken en publiceren.

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Klik hier om u op te geven voor een workshop.

Over de schrijver

  • Kees van Dongen

    Kees van Dongen

    Kees van Dongen is landschapsfotograaf gevestigd in Helmond in Nederland.
    Hij houdt zich bezig met bosfotografie en geeft workshops op het gebied van fotografie en post-processing voor bewerking van foto's.

Gerelateerde artikelen

Lees ook: Tags: Landschap, Landschapsfotografie, Nederland, Someren
 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Deel me 
Volg me
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design