Nieuwe workshops 2020

Start het jaar met een workshop fotografie

Nieuwe workshops 2020
Door Kees van Dongen , donderdag, 02 januari 2020
We hebben weer een decennium achter ons gelaten. En wat ik heb opgemerkt is dat fotografie de afgelopen 10 jaar ontzettend populair is geworden. Vermoedelijk komt dit door het feit dat iedereen een mobiele telefoon bij zich heeft en dus ook een camera.

Ik spreek regelmatig mensen, die door het gebruikmaken van de camera in hun telefoon, het steeds leuker vinden om te fotograferen en eigenlijk een stap vooruit willen. Ze kopen een betere camera (meestal tegenwoordig een spiegeloze camera) om een beter dynamisch bereik te hebben en betere foto's te maken. Dikwijls komen er dan ook andere zaken bij kijken zoals niet meer in de automatische stand fotograferen en foto's nabewerken tot dat wat u tevreden stelt.

Herkent u dit en bent u op zoek naar meer kennis om mooiere/betere foto's te maken of foto's beter te bewerken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of volg een workshop fotografie, workshop op maat of workshop foto's bewerken.

Workshop volgen?

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Ik geef me op!

Over de schrijver

  • Kees van Dongen

    Kees van Dongen

    Kees van Dongen is landschapsfotograaf gevestigd in Helmond in Nederland.
    Hij houdt zich bezig met bosfotografie en geeft workshops op het gebied van fotografie en post-processing voor bewerking van foto's.

Gerelateerde artikelen

Lees ook: Tags: Fotografie, Fotografieleer, Landschapsfotografie, Photoshop, Workflow, Workshop
 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Deel me 
Volg me
© 2021 Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design