Een dagje in Zuid-Limburg

Een dagje in Zuid-Limburg
Door Kees van Dongen , zaterdag, 18 mei 2019
Samen met een hele goede vriend naar Zuid Limburg voor landschapsfotografie in en rondom het prachtige Vijlen. Dat was het programma voor vandaag. En dat is niet alleen leuk om te doen maar ook erg gezellig.

Het is ruim een uur rijden vanuit onze woonplaats. Aangezien de middagzon te hard is in deze tijd van het jaar dachten we om ongeveer 15.30 uur daar te zijn om op ons gemak een bakkie te doen en daarna eens te kijken wat het licht doet. Onderweg merkte we op dat er wel wat regenbuien aan zaten te komen maar zolang het buien zouden zijn en niet de hele dag zou regenen werd ik alleen maar enthousiaster. Wolken en zondoorbraken kwamen in mijn gedachten al voorbij.

Aangekomen in Het Vijlerbos had het net hard geregend en waren de kleuren van de bladeren bijzonder helder. Mooie shots kunnen maken van dat prachtige bos.
Thuisgekomen zijn de foto's wel heel erg groen en kon ik het niet laten er eentje om te toveren naar een wat warmere versie :).

Vijlen

Zou u ook meer willen weten over het bewerken van foto's of het samenvoegen van meerdere foto's? Volg dan een workshop en ontdek hoe u uw foto's veel meer sfeer en gevoel kunt geven.

Klik hier om u op te geven voor een workshop.

Over de schrijver

  • Kees van Dongen

    Kees van Dongen

    Kees van Dongen is landschapsfotograaf gevestigd in Helmond in Nederland.
    Hij houdt zich bezig met bosfotografie en geeft workshops op het gebied van fotografie en post-processing voor bewerking van foto's.

Gerelateerde artikelen

Lees ook: Tags: Landschap, Landschapsfotografie, Nederland, Vijlen, Vijlerbos
 

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Deel me 
Volg me
© Kees van Dongen - Alle rechten voorbehouden 2020 - Privacybeleid - Disclaimer - Website: Van Dongen Design